Sigurnosni konzalting

Naše usluge sigurnosnog konzaltinga namijenjene su podizanju sigurnosti kroz aktivnosti koje poduzimate kako biste zaštitili privatni prostor, ured, zaposlenike, objekte, imovinu i poslovanje.

Na tržištu se mogu naći brojni savjetnici iz domene sigurnosti, no svi oni promoviraju određene proizvode koje zastupaju ili prodaju. Za razliku od toga, naš je pristup nezavisan od bilo kojeg proizvoda ili tvrtke. Samim time smo u mogućnosti pružiti uslugu koja će biti prilagođena vašim specifičnim potrebama, temeljenu na dugogodišnjem iskustvu iz područja sigurnosti.

Odluka koju donesete o načinu zaštite u bitnome će predodrediti sigurnost vašeg poslovanja, kao i vašu osobnu sigurnost u vremenu koje dolazi. Takvu vam odluku možemo olakšati našim profesionalnim savjetima, te vam možemo pomoći u odabiru načina i oblika zaštite, ovisno o vašim stvarnim potrebama. Naš je pristup multidisciplinaran pri čemu vodimo računa o svim oblicima tehničke, tjelesne i kibernetičke zaštite.

Sigurnosni konzalting nije rezerviran samo za poslovne odnosno pravne subjekte te za potrebe savjetovanja slobodno se mogu obratiti privatne osobe. Ukoliko imate potrebu za stručnim savjetom koji je neovisan o bilo kojem dobavljaču, bilo da se radi o privatnoj ili poslovnoj zaštiti, naš stručni tim pružiti će vam najbolje informacije i savjete o mogućnostima i ponudi tržišta.

Usluge sigurnosnog konzaltinga

  • savjetovanje u vezi s poslovanjem
  • savjetovanje o oblicima i načinima zaštite imovine
  • savjetovanje o načinima osobne zaštite
  • organiziracija edukacije o sigurnosti u svakodnevici