Stručno vodstvo za sigurno kibernetičko okružje

U neprestano evoluirajućem digitalnom okruženju, osiguravanje sigurnosti vaše organizacije je ključno. Dobrodošli u naše usluge kibernetičke zaštite, gdje pružamo stručno vođenje i prilagođena rješenja kako bismo zaštitili vaše digitalne operacije od raznovrsnih digitalnih i ostalih vrsta prijetnji. Naši stručnjaci za kibernetičku sigurnost na raspolaganju su kako bi vam pomogli da upravljate kroz kompleksno kibernetičko okružje pružajući strateške uvide, preventivne mjere i prilagođena rješenja za smanjenje rizika te unaprjeđenje vaše sigurnosne pozicije. Naš sveobuhvatan pristup omogućuje vam da ostanete korak ispred novih prijetnji, uskladite se s industrijskim standardima te izgradite robusnu obranu za zaštitu vaših digitalnih resursa.

Zašto odabrati nas

Strateško vodstvo

Naš tim stručnjaka za kibernetičku sigurnost pruža strateško vođenje prilagođeno jedinstvenim potrebama vaše organizacije, pomažući vam učinkovito upravljati evoluirajućim kibernetičkim okružjem.

Proaktivni pristup

Usvajamo proaktivni stav, držeći korak s nastajućim prijetnjama i trendovima industrije kako bismo pružili najnovije uvide i preporuke za jačanje vaših kibernetičkih zaštita.

Prilagođena rješenja

Razumijemo da kibernetička sigurnost nije jedan model koji odgovara svima. Usko surađujemo s vama kako bismo razvili prilagođena rješenja usklađena s vašim poslovnim ciljevima, razinom prihvatljivog rizika i proračunom.

Beneficije

Robusna zaštita

Naše usluge savjetovanja iz područja kibernetičke sigurnosti opskrbljuju vas znanjem i alatima za uspostavu snažnih sigurnosnih mjera, štiteći vaše digitalne resurse, osjetljive podatke i informacije o korisnicima od kibernetičkih prijetnji.

Napredni odgovor na incidente

S našim stručnim znanjem iz planiranja odgovora na incidente, možete učinkovito otkriti, reagirati i umanjiti kibernetičke incidente, smanjujući potencijalni utjecaj na vaše poslovne operacije.

Uspješno pridržavanje industrijskih standarda

Naši konzultanti pomažu vam u snalaženju složenih regulatornih zahtjeva, osiguravajući da vaše prakse kibernetičke sigurnosti budu usklađene s industrijskim standardima i okvirima usklađenosti.

DFL
Kibernetička sigurnost

Okvir usluga kibernetičke sigurnosti

Sigurnost mrežne infrastrukture

Implementiranje vatrozida, sustava za detekciju/prevenciju upada te drugih mjera kako bi se osigurala vaša mreža od neovlaštenog pristupa i kibernetičkih prijetnji.

Sigurnost krajnjih točaka

Zaštita pojedinačnih uređaja poput računala, pametnih telefona i ostalih krajnjih točaka od zlonamjernih programa, probijanja podataka te ostalih kibernetičkih rizika.

Sigurnost mobilnih uređaja

Opsežna zaštita mobilnih uređaja, aplikacija i podataka od različitih sigurnosnih rizika, uključujući neovlašteni pristup i prijetnje zlonamjernim programima.

Enkripcija podataka

Povećanje sigurnosti transformacijom osjetljivih informacija u složeni kod koji zahtijeva jedinstveni dekripcijski ključ ili lozinku.

Obavjesti o kibernetičkim prijetnjama

Sakupljanje, analiza i interpretacija raznolikih podataka kako bi se proaktivno izbjegle potencijalne kibernetičke prijetnje i ranjivosti.

Revizija i usklađenost

Procjena vaših sustava i procesa radi osiguranja usklađenosti s industrijskim standardima i propisima te pružanje preporuka za poboljšanja.

Edukacija o svjesnosti

Edukacija osoblja o najboljim praksama za prepoznavanje i sprečavanje kibernetičkih prijetnji, kao što su phishing napadi i društveno inženjerstvo.

Odgovor na incidente

Razvoj sveobuhvatnih planova i strategija za učinkovit odgovor na kibernetičke incidente s ciljem minimiziranja štete i vremena nedostupnosti.