O nama

Detektivska agencija Kadirah jedna je od rijetkih detektivskih agencija u ženskom vlasništvu. Društveno je uvriježeno da u poslovima sigurnosti na čelnim mjestima prevladava muška populacija, no promjenom paradigme u području sigurnosti sve je veći broj žena. Detektivski posao, posebice u današnje vrijeme rapidnog tehnološkog razvoja, zahtijeva vrlo širok raspon znanja i vještina. Ono što žene detektive izdvaja u svojoj posebnosti je upravo ženska intuicija koja uz dobro poznavanje psihologije daje iznimne rezultate.

Dektetivska agencija Kadirah sinteza je inovativnog pristupa u poslovima sigurnosti i dugogodišnjeg iskustva vlasnice i nositeljice licence privatnog detektiva – Adele Krivanek Magerl, magistre kriminalistike. Takav se inovativni pristup temelji na praktičnom iskustvu iz različitih sektora poput korporativnog, znanstveno-tehnološkog i neprofitnog, te međunarodnom iskustvu iz različitih kultura i sustava.

Naš se tim sastoji od stručnjaka raznih profila koji su svoje vještine stekli u sektorima poput korporativnog, vladinog, diplomatskog i neprofitnog. Raznolikost u pristupu omogućuje nam “big picture” pogled i strateški pristup izazovima koji su stavljeni pred nas. Rješenja koja donosimo su sistematska i u najboljem interesu naših klijenata čije nam je zadovoljstvo primarni fokus.

Naša se mreža partnera i stalnih suradnika proteže kroz većinu zemalja Europske unije i Sjedinjene američke države. Time smo, uz međunarodno iskustvo našeg tima, u stanju preuzeti složene međunarodne slučajeve koji se mogu protezati kroz više zemalja.

Zašto Kadirah?

Kadirah

Možda je neuobičajeno na našem području, no imena arapskog porijekla uvijek imaju određenu simboliku i dublje značenje. U tom smislu ime Kadirah ima značenje – moćna, ona koja donosi svjetlo i utječe na sudbinu. Izvedenica je imena Qadesh iz egipatske mitologije, a što ujedno znači i ratnica.

Naši partneri

Gregor Kovač
Sudski vještak za biometriju

ODIGOS
Psihološko savjetovanje