Zaštita imovine

Bilo da se radi o nekretninama ili pokretninama, možemo vam pomoći savjetom ili organizacijom procesa zaštite. Isto tako vam možemo provesti kopletan postupak zaštitite vaših vrijednosti. Najbolja i najučinkovitija zaštita je prevencija za čije potrebe se koriste kriminološke metode analize u svrhu nalaska najoptimalnijih rješenja koja su individualno prilagođena svakom pojedinom slučaju.

Zaštita imovine se provodi svakodnevno, no najveći rizik privatne osobe imaju za vrijeme praznika kada se bilježi znatan porast krađa. Bilo da želite zaštiti imovinu koju ne nosite sa sobom na putovanje ili imovinu koju nosite, ovisno o vrijednosti i veličini predmeta koje želite zaštititi, u mogućnosti smo za vas organizirati edukaciju o prevenciji kako biste bili upoznati sa svim postupcima zaštite. Također pružamo savjete i pomoć u slučajevima kada ste u potrazi za imovinom koja vam je otuđena.

Kako bismo podigli razinu sigurnosti i podržali stanare u zaštiti imovine u višestambenim zgradama, pripremili smo poseban program suradnje. Vaš predstavnik stanara može nam se izravno obratiti i rado ćemo se odazvati kako bismo vam pružili sve relevantne informacije o sigurnosti imovine, te odgovorili na sve vaše upite i nedoumice.

Sudska statistika za 2018. godinu

Broj zaprimljenih predmeta po kaznenim djelima protiv imovine u RH

0 kn
Ukupna vrijednost materijalne štete