Ovrhe

Uzimajući u obzir da je u Hrvatskoj gotovo svaki deseti građanin dobio najmanje jednu ovrhu radi neproknjiženog računa, pogrešno upisanih podataka, greškom neplaćenog računa ili kao posljedica gubitka radnog mjesta, vidljivo je koliki utjecaj na živote građana ima upravo Ovršni zakon.

Često se dešava da vam po zastarijelim dugovanjima stižu ili nove opomene ili nova ovršna rješenja. Isto tako je moguće da ste za ta zastarijela dugovanja izgubili ili zametnuli dokumentaciju i evidenciju uplata. Time ste u poziciji da vam je otežan postupak dokazivanja stvarnog iznosa dugovanja.

Za naše klijente pružamo uslugu prikupljanja dokumentacije i podršku u postupku dokazivanja o stvarnom statusu dugovanja za koje vas se tereti. Ukoliko ste zaprimili rješenje o ovrsi, obratite nam se s povjerenjem kako bismo za vas mogli naći najpovoljnije rješenje. Važno je napomenuti da u tom procesu surađujemo s našim partnerima – odvjetnicima s velikim iskustvom na ovom području.

Naše usluge u ovršnim postupcima

  • pronaći rješenje s najpovoljnijim ishodom za vas u ovršnom postupku
  • pomoć u ovršnom postupku kroz prikupljanje dokumentacije i dokaza
  • posredovanje u prekograničnim slučajevima

Besplatne konzultacije

Imate nedoumicu vezano za rad i ovlasti privatnih detektiva? Treba vam savjet jer niste sigurni odakle početi i kako riješiti vaš slučaj?
Pružamo za vas besplatne telefonske konzultacije, svakim danom od 16h – 18h. Nazovite na broj 01/4400377 ili nam pošaljite poruku.