Međunarodne usluge

Nedostaje vam neki dokument iz matične države ili države u kojoj ste privremeno boravili radi rada ili školovanja? Idete u mirovinu i potrebna vam je pomoć u ishodovanju dokumentacije i ostvarivanju prava? Doživjeli ste nezgodu i potrebna vam je pomoć u svrhu reguliranja prava iz osiguranja? Planirate odlazak ali niste sigurni u poslodavca i njegovu ponudu?

Uslijed povećane migracije stanovništva, svjedočimo velikom broju iseljenika koji često odu nepripremljeni u smislu da im nešto od dokumenata nedostaje iz matične države, a u svrhu reguliranja prava u državi u kojoj trenutno borave. Jednako tako se dešava da osobe i nakon što steknu mirovinu ostaju živjeti van granica matične države, a za potrebe reguliranja prava i mirovine koju su stekle u matičnoj državi često iziskuje učestala putovanja i obavljanje administrativnih poslova što u poznim godinama zna predstavljati problem.

Osim iseljenika, nemali broj turista također doživi razne neprilike na svojim putovanjima poput krađa, napada ili prijevara. Jezična i kulturološka barijera također može dodatno otežati snalaženje u takvoj situaciji. Uz uključivanje i podršku naše agencije takve je situacije lakše prebroditi. Razumijevanje zakona i prava druge države kao i koordinacija sa službenim institucijama i osobama može biti od velike koristi u rješavanju vašeg slučaja.

Međunarodne usluge

  • provjera osoba
  • provjera imovine
  • provjera tvrtki i poslovnih partnera
  • pronalazak nasljednika
  • ishođenje ili prikupljanje dokumentacije

Trebate li više informacija ili imate specifično pitanje?