Digitalna forenzika i biometrija

Teret dokazivanja je uvijek na stranci bez obzira da li se nalazi u svojstvu tuženog ili tuženika. Ukoliko ste u posjedu nekih digitalnih dokaza ali niste sigurni koliko su ti dokazi upotrebljivi i da li ih je moguće izdvojiti od ostatka sadržaja, tada je usluga digitalne forenzike pravo rješenje za vas. Naš tim čine profesionalci sa visokim etičkim vrijednostima i iskustvom iz svjetskih IT korporacija te su u mogućnosti izdvojiti dokazni materijal i kada mislite da je materijal gotovo neupotrebljiv. Obratite nam se s povjerenjem za savjet o mogućnostima koje pružamo.

Rapidnim razvojem informacijsko komunikacijskih tehnologija, digitalna forenzika zauzima sve veći značaj u dokaznom smislu. Većina podataka kojima se društvo svakodnevno služi se pohranjuje u digitalnom obliku.

Osim forenzike različitih vrsta uređaja, pa tako i različite vrste podataka, digitalna forenzika pronalazi svoje mjesto i u biometriji. S porastom korištenja videonadzornih uređaja, različitih fotografija i ostalih slikovnih zapisa, digitalna forenzika otvara mogućnost za identifikaciju osoba, predmeta i objekata čak i u situacijama kada prosječna osoba smatra da je snimak „neupotrebljiv“. Uz naše eksperte iz različitih područja i vještake, digitalna forenzika, kao i digitalna biometrija nalaze širok spektar primjene u dokaznom smislu.

Digitalnu biometriju je moguće koristiti i u dijelu postupka dokazivanja očinstva ili pripadnosti nekoj obitelji osobito ako je u tom trenutku stranci nedostupan DNK uzorak, dovoljno je da nas kontaktirate i proslijedite dovoljan broj fotografija.

Usluge digitalne forenzike

  • poboljšanje zvuka i čišćenje zvučnih zapisa
  • poboljšanje fotografija i video zapisa
  • provjera autentičnosti fotografija i A/V zapisa
  • forenzika računala i mobilnih uređaja
  • forenzika dokaza iz dokumentata i datoteka
  • forenzika dokaza sa fotografija i videozapisa

Biometrijske usluge

  • biometrijska forenzika osoba
  • biometrijska forenzika predmeta
  • biometrijska forenzika životinja

Besplatne konzultacije

Imate nedoumicu vezano za rad i ovlasti privatnih detektiva? Treba vam savjet jer niste sigurni odakle početi i kako riješiti vaš slučaj?
Pružamo za vas besplatne telefonske konzultacije, svakim danom od 16h – 18h. Nazovite na broj 01/4400377 ili nam pošaljite poruku.