U ovim izazovnim vremenima u kojima prevladava klijentelizam i korupcija na svim razinama, sve je manje onih koji štite prave vrijednosti. Naš je tim, okupljen u detektivskoj agenciji Kadirah, na raspolaganju svakoj osobi kojoj su ugrožena prava ili kvaliteta života. Isto vrijedi i za tvrtke kojima je potrebna veća sigurnost poslovanja i zaštita imovine. Kako bismo takvu misiju bili u stanju provesti na ispravan način, našu smo agenciju utemeljili na slijedećim vrijednostima.

Integritet

Integritet je ishodište i ujedno odredište tijekom našeg angažmana ili profesionalnog postupanja. Iskrenost, sigurnost, etičnost i naš kodeks ponašanja su sastavni elementi detektivske agencije Kadirah.

Svestranost

Za uspješno rješavanje složenih izazova potrebno je sagledati situaciju iz svih mogućih perspektiva. Upravo je to razlog da je naš profesionalni djelokrug svestran: otvoren, strateški, znanstven i multidisciplinaran.

Izvrsnost

Štiteći interese naših klijenata, kroz analizu potencijalnih rizika sagledavamo najbolji mogući ishod slučaja. To postižemo pridržavanjem visokih profesionalnih standarda i izvrsnošću u svakom našem angažmanu.